12 februarie 2015

Este la moda sa nu iti vaccinezi copii

Se presupune ca traim in era informatiei si a tehnologiei. Putem sa depistam galaxii la milioane de ani lumina, avem energie solara si prindem wi-fi pana si in transportul in comun, cu toate astea se pare ca prea multa informatie strica, ba chiar mai mult, prosteste populatia.

In loc sa evoluam, ne intoarcem inapoi in evul mediu si bolile care candva erau fatale acum dispar printr-un simplu vaccin, dar se pare ca acele boli au aparut din nou pentru ca unii oameni considera ca acel vaccin este toxic si provoaca autism, cu toate ca medicii nu au depistat inca cauzele autismului, dar de ce sa ascultam de medici cand exista atatea articole pe internet?

Nu stiu daca oamenii chiar sunt atat de inculti sau e doar un trend idiot in care cred ca este ok sa iti pui copii in pericol. Ma astept ca sa moara cativa si toata hipsterimea sa dea vina pe conspiratii si Illuminati.

Suntem expusi mereu poluarii. Pana si apa de la robinet este daunator corpului, dar este ok sa nu ne vaccinam copii si sa ii hranim legume si fructe de la Carrefour, dar sunt bio caci sunt la suprapret!

Nu traiti in padure la aer curat, fiecare produs pe care il bagati in gura este procesat, organismul este obisnuit cu boli minore care pentru un copil nevaccinat poate fi fatal; noi avem anticorpii necesari pentru a trai in lumea in care traim, ce va face sa credeti ca un remediu natural iti poate salva copii de la o viata poluata?

Ma oftic cu cat tupeu isi baga unii p*l@ in anii de studiu in medicina, doar pentru ca au impresia ca s-au documentat ei mai bine pe internet. Mi-e scarba de prostia de care suntem inconjurati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu