24 septembrie 2014

Glorie fanaticilor

Cu siguranta v-ati intrebat macar odata in viata de ce noi romanii suntem o turma de inapoiati si de ce nu pot lucrurile din tara asta merge ca si in alte tari. Asta este unul din raspunsuri. Majoritatea oamenilor din romania sunt indoctrinati!



Ce faci in momentul in care nu mai ai nici o speranta fata de statul in care traiesti? Te inchini la cei cu adevarata putere: biserica!

Acest individ s-a chinuit vreo trei zile bune sa ma faca sa inteleg ca Dumnezeu este adevarul, ca restul religiilor si zeilor sunt demoni pagani, dar saracul habar nu avea pe ce lume traieste. S-a gandit ca prin intermediul internetului ar putea reusii sa corupa oameni spre lumina de parca si-ar rezerva un loc in rai daca ar face lucrul acesta. Nu inteleg de ce se simt unii obligati sa ma conduca ei spre "lumina" daca avem liberul albitru de a face si a merge pe ce cale vrea muschiul nostru.

As vrea sa intalnesc un fanariot care sa imi dea exemple din istoria religiilor cum ca ortodoxismul este religia adevarata, cu toate ca sper degeaba, este amuzant sa ii vezi cum se omoara toti intre ei despre cine are mai multa dreptate.

Mi-a dat block dupa ce a vazut ca nu are cum sa castige aceasta discutie din moment ce ii dadeam peste nas constant cu evolutia si lucruri dovedite stintiific. M-am saturat de hipioti religiosi care cred ca ei provin din coiul unui zeu si refuza sa creada in haosul in care defapt am fost creati. Viata noastra e ca la loto, totul este random. Deal with it!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu