13 aprilie 2014

Prima zapada din an

Pot spune ca anul acesta am avut parte de prima zapada. Weekendul acesta a nins ca in povesti in Brasov, dar mai ales in Poiana asa ca astazi am zis sa vad si eu cum arata partia...


Am ajuns in Poiana si aveam o urcare asa ca m-am urcat cu telegondola si am pornit pe munte. Nu ma asteptam sa fie atat de mare si cand am vazut cat de abrupte erau unele zone eram sigura ca nu o sa mai imi trebuiasca inca o urcare.

Avand in vedere ca prima mea partie a fost la Arena Platos, Dealul Rosu pentru mine a fost destul de hardcore fiind si a doua oara in viata mea pe placa, dar a fost superb si spre fericirea mea nu mi-am rupt nimic.

Sus a fost zapada foarte multa; m-am impotmolit de cateva ori si m-am chinuit cateva minute sa ies, sa nu mai spun cata ceata era in varful muntelui (dupa cum se vede si in poza) si cu cat coboram dadeam de mai mult pamant si la final din snowboard am facut putin surfing prin baltoace, dar s-a meritat escapada chit ca a doua zi stiu ca ma voi misca ca un robotel.

Deci pentru a doua oara pe placa, cica m-am descurcat de minune, chit ca am avut destul de multe cazaturi zdravene care o sa lase cateva vanatai sanatoase, dar asta e viata asa ca am putea sa ne bucuram de fiecare moment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu