7 noiembrie 2011

Nature can't be beaten!

Deja m-am plictisit sa tot aud de unii si altii cum se vaita si se scuipa singuri in gura ca vezi doamne oamenii sunt niste monstrii, sadici, criminali etc etc. Intrebarea mea pentru cei care considera ca oamenii sunt niste monstrii si merita sa moara de ce oare nu isi pun odata streangul daca sunt scarbiti de propria lor natura?

Am fost cumva dura cu aceasta intrebare? Asta este realitatea, chit ca multi refuza acest adevar, viata de zi cu zi este mai rau ca in jungla.

If you think humans are sadistic, watch this:


Cine considera ca omul este cel mai inteligent mamifer de pe glob, va inselati amarnic, daca credeati ca specia umana este printre cele mai sadice si monstruoase creaturi, aceste doua clipuri va demostreaza chiar opusul.
Orice animal are capacitatea de gandire, incepand de la insecte, la pesti, la pasari si asa mai departe... Pana acum nimeni nu a putut demonstra faptul ca omul detine gandirea suprema, doar prin faptul ca filozofam foarte mult asupra evolutiei, existentei si asa mai departe, asta nu ne face mai inteligenti, iar doar pentru ca oamenii au invatat sa traiasca in pace [mai mult sau mai putin], instinctul de supravieturie este mai mic decat a unei insecte care in fiecare minut se zbate sa traiasca.





NATURE CAN'T BE BEATEN!

2 comentarii:

  1. Actually, we are smarter than animals deoarece am reusit sa dominam planeta nefiind inzestrati cu absolut nici un sistem de defense sau atac natural. Daca omul e pus fatza in fatza numai cu un caine, darmai cu un ditamai animal, dpvd fizic n-are nici o sansa. But he have something else: we're smarter. Nu avem claws, fangs si altele, dar am creat arme,capcane,otravuri etc fara ca nimeni sa ne arate cum s-o facem, prin care am ajuns chiar mai de temut decat ditamai animalul.
    Si nu e deloc adevarat ca k n-avem instinct de supravietuire, asta e o prostie. Orice om,pus in orice conditii is gonna thrive at its most to survive. Insusi lupta zilnica de la scoala, job, strada, e de supravietuire.
    Nu suntem mai presus cu mult decat animelele, though, si nicidecum nu suntem mai crude decat ele. Doar k noi avem ratziune spre deosebire de el, deci nu avem scuze sa facem actiuni de cruzime(cel putin, nenecesara), spre deosebire de animale care doar isi apara teritoriul, familia, sau lupta sa supravietuiasca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum poti sa spui ca supravietuiesti in fiecare zi la scoala sau job? Viata ta este cumva pusa in pericol in fiecare zi? Daca eu arunc doi oameni intr-un lagar si ii las acolo, intr-un final unul il va manca pe celalalt ca sa supravietuiasca.

    Oamenii au capacitatea de a invata pe parcursul vietii lui anumite lucruri care o insecta sau un animal se naste cu ea.. Oamenii nu sunt mai crude decat alte specii, dar nici nu ne face fintele supreme de pe glob. Orice fiinta isi apara teritoriul si familia, chiar si oamenii si chiar daca zici ca au ratiune, de multe ori nu si-o folosesc... Suntem doar oameni si atat.

    RăspundețiȘtergere