15 august 2010

On the Road

Ultimele doua saptamani pentru mine au fost pline de activitate. Am fost voluntar la ArtMania si vreau sa zic ca a fost extraordinar, mai ales a doua zii cand a cantat Serj Tankian. Prima zii sincer nu m-au impresionat concertele, dar a fost distractie mare si am cunoscut multa lume.

Dupa festival am pornit spre Bucuresti unde m-am minunat ca in amiaza mare este racoare si bine, dar tot ma invarteam in stanga si in dreapta dupa o gura de aer proaspat.

Si din Bucuresti am pornit spre Vama Veche, unde am participat la workshop-ul Vama sub lumini de oscar. A fost o experienta extraordinara si s-a meritat din plin excursia. Am fost doua modele si vreo 30 de fotografi.

A fost atat de placut sa vad cum fotografii ne-au multumit pentru sedintele foto, pentru ca am facut o treaba buna si pentru ca chiar au luat in seama ce a spus Cristian Crisbasan: "Modelele sunt si ele oameni, nu obiecte frumoase pe care le poti uza"

Imi face deosebita placere sa fac parte din asemenea evenimente pentru ca intotdeauna ai ceva de invatat si mereu cunosti oameni noi, oameni extraordinari. Mi-a placut ca toata lumea s-a inteles, ca au fost expozitii, concursuri si cu siguranta fiecare participant la acel workshop a invatat cate ceva.

Din pacate nu am stat prea mult in Vama Veche si ne-am intors la Sibiu, dar pentru mine nu s-a terminat drumetia asa ca pot sa spun ca am facut Romania in lung. De la Sibiu in Bucuresti - Constanta - Vama Veche si inapoi, iar de acolo eu am luat-o si in vest spre Timisoara. Unii ar spune ca ii fain, dar crede-ma ca nu este. La un moment dat te saturi de drumuri lungi si plictisitoare.

Si eu care inainte eram mereu in alta parte decat acasa, am ajuns dupa drumuri lungi si obositoare sa spun "Home Sweet Home!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu