19 ianuarie 2010

Ce mai ghinion, dar si noroc...

Pfaaaaaaai ce mai ghinion! Azi nu ii 19, ci 13!!! Ete ca m-a mancat in cur si in momentu de fata ma aflu in Mangalia cu prietenul si inca o prietena. Ieri la 4 am pornit din Timisoara si taman acu s-a gasit si Doamne Doamne sa faca misto de noi, pentru ca sincer a viscolit tot drumu. Firar sa fie ca s-a bulit si masina, nu numai odata, ci de doua ori. Odata s-a rupt nu stiu ce curea in Medgidia unde am asteptat o ora dupa niste putori de mecanici si acu shade fain frumos intr-un Carwash in Constanta pentru ca s-au blocat franele... cred.

Sincer chiar ma minunez cat de amabili pot fi astia din Est, nu ca astia din Vest care iti trag un claxon si pleaca mai departe. Chiar au fost niste oameni care ne-au adapostit masina la ei in garaj, ne-au condus pana la autogara, chiar au incercat sa contacteze un mecanic pt masina. Deci mie una mi se pare foarte dubios, dar si foarte tare. Si cand am fost in Bucuresti am intalnit oameni super amabili. Deci wow :)

Dar stai asa ca ghinionul nostru continua. Am luat un bus din Constanta pana in Mangalia care desigur s-a inpotmolit, iar mai multe masini si autobuze erau la fel de inpotmolite, unele chiar mai rau, dar am ajuns cu bine.

Daca stau si ma gandesc, ma uit si la partea plina a paharului. Cica dupa noi au fost o groaza de accidente. Am si vazut o gramada de tiruri rasturnate [da scuze, dupa ce merg pe vremea aia ca descreieratii se mai si mira]. Chiar nu am fost implicati in accidente cu alte masini sau tiruri [thank God]. De abia astept sa se gate ziua de azi, ca a fost una foarte cacacioasa. Is curioasa ce o sa fie cand excursia asta se va gata. Daca mai e masina in Constanta si daca e intreaga.

Sincer a fost o aventura azi. Is curioasa ce o sa fie in continuare. Wish us luck!!!

3 comentarii:

  1. Aveti grija de voi si mai mult noroc la intoarcere! Ali

    RăspundețiȘtergere
  2. hahaha !! Vedeti daca va trebuie mare in ianuarie!! Sper ca sunteti intregi si ca o sa aveti o excursie faina. Bafta la drumul de intoarcere ! Prea haios :))

    RăspundețiȘtergere